Salvie articulară


salvie articulară medicament pentru cumpărarea articulațiilor

Adaugati la lista de dorinte Prezentare generala Produsul imbunatateste digestia si asigura functionarea normala a sistemului digestiv, regleaza ciclul menstrual si sustine functionarea normala a sistemului hormonal feminin.

Forma prezentare: 50ml Produsul nu contine coloranti si conservanti.

salvie articulară țesutul moale al șoldului doare

Contribuie la salvie articulară sustine echilibrul hormonal si starea de bine a femeii, - contribuie la confortul organismului in perioada menopauzei, - ajuta la normalizarea procesului de transpiratie. Extern: - ajuta salvie articulară normalizarea procesului de transpiratie.

Mod de administrare Intern: Copii intre 7 si 12 ani: cate picaturi de 3 ori pe zi. Copii si tineri intre 12 si 18 ani: cate picaturi de de 3 ori pe zi.

salvie articulară durere la genunchiul piciorului drept

Adulti: cate 30 picaturi de 3 ori pe zi. Extern: -pentru normalizarea procesului de transpiratie se fac spalaturi locale cu solutia diluata, obtinuta prin adaugarea a 30 picaturi de tinctura la ml de apa jumatate de pahar.

Contraindicatii Sarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

salvie articulară inflamație articulară de la rece cum se tratează

Precautii Detalii Salvie tinctura este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din partile aeriene ale plantei Salvia officinalis. Dintre produsele vegetale administrate pe cale orala, solutiile hidroalcoolice sunt cel mai usor asimilate de catre organism, efectul aparand la scurt timp.

salvie articulară tratamentul cu argilă pentru artroza genunchiului