Îmbinări orizontale


Ghidaj Autocentrabil pentru Gaurire

Office Îmbinarea celulelor din tabel Pentru a combina două îmbinări orizontale mai multe celule de tabel în același rând sau coloană îmbinări orizontale singură celulă, procedați astfel: Pe diapozitiv, selectați celulele pe care doriți să le combinați.

Sfat: Nu este posibil să selectați celule multiple, îmbinări orizontale. Sub Instrumente tabel, în fila aspectîn grupul Îmbinarefaceți clic pe Îmbinare celule.

îmbinări orizontale

Sfat: De asemenea, puteți să ștergeți borduri de celulă pentru a îmbina celulele din tabel. Sub Instrumente tabel, pe fila Proiectareîn grupul Desenare bordurifaceți clic pe Radieră, apoi faceți clic pe bordurile de celule pe care doriți să le ștergeți. Când terminați, apăsați pe ESC. Îmbinări orizontale celulelor din tabel Pentru a împărți o celulă de tabel în mai multe celule, procedați astfel: Faceți clic pe celula de tabel pe care doriți să o scindați.

îmbinări orizontale

Sub Instrumente tabel, în fila aspectîn grupul Îmbinarefaceți clic pe Scindare celule, îmbinări orizontale efectuați una sau mai multe dintre următoarele: Pentru a diviza o celulă pe verticală, în caseta număr de coloaneintroduceți numărul de celule noi pe care le doriți. Pentru a diviza o celulă pe orizontală, în caseta număr de rânduriintroduceți numărul de celule noi pe care le doriți.

Pentru a diviza îmbinări orizontale orizontale celulă atât pe orizontală, cât și pe verticală, în caseta număr de coloaneintroduceți numărul de coloane noi pe care le doriți, apoi, în caseta număr de rânduriintroduceți numărul de rânduri noi pe care le doriți.

îmbinări orizontale

Scindarea conținutului unui tabel în peste două diapozitive PowerPoint nu pot îmbinări orizontale automat un tabel prea lung pentru a încăpea într-un singur diapozitiv, dar este un proces simplu de efectuat singur: Ștergerea conținutului unei celule Selectați conținutul celulei pe care doriți să-l ștergeți, apoi apăsați pe Delete.

Notă: Atunci când ștergeți conținutul unei celule, nu ștergeți celula. Pentru a șterge celula, trebuie să îmbinați celulele de tabel așa cum se descrie într-o secțiune de mai sus îmbinări orizontale să Ștergeți rândul sau coloana.

îmbinări orizontale

Îmbinarea celulelor din tabel Pentru a combina două sau mai multe celule de tabel în același rând sau coloană într-o singură celulă, procedați astfel: Pe diapozitiv, selectați celulele pe care doriți să le combinați.

Ștergerea conținutului unei celule Selectați conținutul celulei pe care doriți să-l ștergeți, apoi apăsați pe Delete.

îmbinări orizontale